Terve kaikki!

Päätin aloittaa tän blogin kirjoittamisen kun aloin miettiä että mihin vois purkaa fiiliksiä. "Muusikkona" yritän aina parhaani mukaan pistää aiheita myös biisien tekseihin, mutta ei sinnekkään voi ihan kaikkea tunkea.

Nämä minun blogit tulee käsittelemään ihan kaikkea. Eli voi välillä karata vähän lapasesta. Vinkkelit tekseihin voi olla jotain ihan muuta. Kuten; vittumaisia, lapsellisia, omahyväisiä, iloisia ja jne.

En tule antamaan hirveästi arvoa teidän mielipiteille rakkaat ihmiset jotka tulette tätä (ehkä) lukemaan. Täällä ei ole mitään nykyajan lyhenteitä. Ne on ihan saatanan perseestä. Paitsi tämä yksi jonka joskus kauan sitten opin. Ja se menee näin, SPJPPS = seinään päin juossut pulloperse sika. Nyt karkaan jo aiheesta. Oli mulla ihan asiaakin.

Nyt kun on pääsiäinen ohi ja mämmit jätetty syömättä sekä Jeesus taas unohdettu. Kahvilassa mietittiin kavereiden kanssa (taas lähinnä minä joka puhun aina aiheen ohi) mietittiin et varmaan jos oikein haluais ni löytyis jokaiselle helvetin juhlalle joku uskonnollinen merkitys. Toivottavasti ei! Mut nää uskontohihhulit siitä vasta innostuis. Vappukin vois olla joku täälläinen et sitä juhlitaan sen takia ku Jeesus veti silloin ja silloin ekat kännit. Tai valmistui hyvillä papereilla Jumalan pojaksi. Siinä onkin miettimistä! Morjens !