Heipat teille kaikille siellä !

Nyt on lähtenyt kesä mahtavasti käyntiin. Lämmintä on piisannut, ehkä vähän liikaakin jos multa kysytään. Hiki valuu saatana valtoimenaan ja yöt ovat vaikeita nukkua. Mutta tosiaan siis ihan mahtavaa muuten. Töissä olen käynyt ( en enää pitkään), reissannut ympäri Suomen. Kesäkuun alussa tuli käytyä Talluskylä nimisessä paikassa juhlistamassa kaverini valmistumista ja 20v synttäreitä. Vähän tämän jälkeen lähdettiin nopealle visiitille Lappeenrantaan ja tutustumaan kyseiseen kylään. Hauskaahan siellä oli perkele. Nyt tuossa kyseisellä viikolla tuli käytyä Turussa. Tuossa myös Suomen perseaukoksi kutsutussa kaupungissa. Mikäköhän ihmisiä vaivaa? Taitavat olla kateellisia ku on niin mahtava kaupunki! Hienoja terasseja siellä ja täällä. Mahtava Aurajoki ja sen läheisyydessä olevia ravintoloita. Kävimme nauttimassa mahtavat annokset risottoa Ravintola Sergio'sissa. Ja nyt kaikki paskat kotikokit heittää ne helvetin kynät nurkkaa ja vihkot suuhun. Ette te kukaan osaa noin hyvää risottoa tehdä perkele ! Vässykät !

Päivän pyörimme pitkin Turkua. Kaupoissa käynnistä ei meinannut tulla yhtään mitään kuumuuden takia. Terassilla piti käydä viilentymässä tuon tuosta. Myöhemmin illasta kun kaikki ravintolat olivat menneet jo kiinni aloimme etsiä vähän nopeampaa ja halvempaa ruokaa pikkunälkään. Löysimme ehkä Suomen hämyisimmän kebabmestan. Maksoin juustopitkäkebabhöskän karvakädelle ja menin pöytään. Hyvä että kerkesin ottaa lierihatun päästäni kun ruoka iskettiin jo eteeeni. Todellista pikaruokaa! Juusto ei ollut edes sulannut ja kaikki oli kylmää. En lähtenyt valittamaan, koska paikka oli todella outo! Tämän jälkeen menimme vähäksi aikaan istumaan puistoon ja fiilistelemään illan pimentymistä ja niin ihanaa viilentymistä.

Seuraavana päivänä huonosti nukutun yön jälkeen (oli niin kuuma) aloimme pakkaamaan tavaroita autoon ja lähdimme vielä kaupungille syömään. Lounas paikka löytyi helposti. Ruoka oli suhteellisen hyvää, niin hyvää kun buffeesta voi olla. Kana kuivaa, kasvikset vähän raakoja ja silleen. Tämän jälkeen halusin käydä nopeasti ennen kotiin lähtöä Seurusteluravintola Uudessa Apteekissa. Todella hieno paikka ja kyllähän siellä nyt yksi pitkä kukko piti nauttia. Sitten alkoi pitkä ajomatka takaisin Mikkeliin. Ja se helvetin kuumuus tekee kaikesta vielä paskempaa. Mikkelissä olitiin takaisin vähän ennen ilta seitsemää. Hieno reissu ja kannatti tehdä.

Ensi kuussa reissataan taas pitkin kyliä. On tulossa TAAS aina yhtä mahtavan Iron Maidenin keikka. Se bändi ei koskaan petä. Kuten jotkut muut paskabändit

Helteisiä kesän jatkoja kuspäät. Nauttikaa ja älkää kuolko nestehukkaan. Tai ihan sama....