Näin olemme taas edenneet! On aika lokakuun. Samalla lähdin messiin tähän lihattomaan lokakuuhun. Mielenkiintoista. Olen nähnyt jo unia suurista muovipyöräpaaleista jossa oli sisällä hyvin kypsytettyä ja suolattua possunlihaa. Lihaa pitää miehen saada! Enkä nyt sellaisesta lihasta tässä puhu ollenkaan ;P.

Mitäs muuta. No syksy tuo mukanaan monia uusia juttuja. Niinkuin tämä Hell's Kitchen Suomi. Jännä juttu ku Ramsayn versio tuli niin se piti suomentaa saatanan tyhmästi Kauhukeittiöksi. Voihan vittujen kevät että alkaa tuollainen vituttaa. Sit tämä Sauli Kemppaisen vetämä sarja on nimeltään Hell's Kitchen. Imekäähän jo paskaa.

Vihaan haravointia. Helvetti miten paljon on puissa lehtiä. Eli toisaalta vihaan myös kesää, koska jos ei olisi kesää ei olisi puissa lehtiä. Hyvää hyötyliikuntaahan se on, ei siinä mitään. Silti on raivostuttavaa tehdä sama joka helvetin syksy. Voisihan sitä nuo puut kataa tuosta pihalta. Mihin lähtet kaatamaan kun joka paikassa tulee vasta rakennus. Talo, puuvaja, autotalli. Perkelee!

Tässä kuussa tulee monia hyviä albumeja. Mm. Motörheadin Aftershock! Sit vielä olis herrojen keikka joulukuussa. Sinne ois lähdettävä ja varmasti!

Ryhdyin elitistiksi ja ostin Mercedes Benzin! Ei siitä sen enempää eikä kummempaa. Köyhät kyykkyyn saatana! Itsehän olen jo kyykyssä. Ei ole enää rahaa...

Hyvät lokakuun jatkot kaikille. Mitä hyvä tässä kuussa on ? Vastaus tulee tässä. EI MITÄÄN! Eli huonot lokakuun jatkot kaikille.!

Ps. Hyvät ja huonot uutiset alkoi telkkarista. Taas tulee televisiosta kunnon viihdettä!