Pitkästä aikaa kirjoitan tänne. Hakusessa sanani ovat. Tässä ajassa on tullut tehtyä ja vähän kaikkea. Thaimaan reissu marraskuussa jäi hyvin mieleen. Niin ja tuossa melkein kaksi kuukautta sitten otin koiran. Ryypätty, rällätty ja rellestetty. Vähän liikaakin.

​Olen näinä aikoina huomannut miten helvetin vitun tyhmiä ihmiset ovat. Some nimittäin. Ihmiset ovat pilanneet somen ja some ihmiset. Ihan sama vaikka asia olisi positiivinen. Vaikkapa nyt joku kertoo, että vauva on syntynyt. Heti joku alkaa nillittää siitäkin. Voi onpa sulla ruma lapsi näin karuna esimerkkinä. Joiltain ihmisiltä nyt vaan pitäisi ottaa oikeus mielipiteen ilmaisuun pois. Yrittäkää välillä sanoa jotain positiivista. Saatanan idiootit.

​Tästähän on tulossa aikas erilainen kirjoitus. Jatketaan huomioiden kanssa. Nyt viime aikoina keskustelu on ollut kiivasta pakolaisista ja maahanmuuttajista. Oma mielipiteeni on, että tähänkin voisi löytyä joku järkevä ratkaisu. Pitäisi ottaa mallia Ruotsista. Siellä maahanmuutto on käännetty tuottoisaksi.

​Näin lopuksi vielä. Meinasin laittaa Suomen kuntoon viinan ja tupakan voimin. Tulee minun ja jää minun rahani tähän helvetin paskaan maahan. Odotin todella tältä hallitukselta paljon. Taisin olla väärässä.

​Nyt kaikki siellä: Haistakaa paska ja painukaa helvettiin siitä! 😊