Hei.

 

Kyllä on kaikki perseestä. En voi käsittää ihmisiä. En ymmärrä heidän turhamaisuuttaan. Otetaan selfiet (otan itsekkin), mutta pitääkö siitä tehdä niin perkeleen tyrkkyä. Samat lätinät ja valitukset ja perkeleen latteudet. Otetaan feediin vähän videota bumerangina ja samaa viinilasia kuvataan. Otetaan silikoonia tisuihin ja täytettä huuliin. Sit ollaan mukamas niin kaunista että! Ette ole. Sit otetaan tyrkkykuvia ja odotetaan kuka kommentoi ekana kuvaa. " Uuh oot kaunis". " Toinen siellä<3" ja tätä rataa. Ihmiset ovat yksinkertaistuneet siitä lähtien, kun sosiaalinenmedia kasvaa. Mitään ei ole tapahtunut, jollet laita sitä Instaan, Snäppiin jne. Kyllä itkettää ja vituttelee oikein kunnolla.

Tunne se tunne, sanovat Jukurit. Mikä vitun tunne??! Vitutus siitä tulee. On muuten mahdottoman paska slogan.

Pari minun tuttuani ottaa itsestään aikas paljon herukuvia Snapchattiin. Sit kysyttään HOT or vitun NOT. Saa heittää kysymyksiä. Sit ihan silmät sinisenä kerrotaan kaikki. Muunmuassa mikä on lempi seksiasento. Voi hyvät ihmiset, elkää kirjoittako tuollaisia asioita nettiin. Vaikka se olisi vain hetken, et välttämättä pääse ikinä eroon siitä mitä nettiin julkaiset, PERKELE! Naurettavan tyhmiä ihmisiä.

Mitäkö kuuluu? No paskaako tässä. Olen vihainen ihminen. Tai en vihainen, vaan vittuuntunut.

 

Muutama ihminen lähipiirissä on saanut mittani täyteen. Valittavat, että ongelmia on, mutta niille ei tehdä mitään. Toinen ihminen luulee, että maailma pyörii hänen ympärillään. Paneskelee menemään miten sattuu, mies odottelee kotona. HUH. On vissiin tullut keski-iän kriisi 21- vuotiaalle nuorelle naiselle.

Ei tältä erää muuta. Hyvää joulua ja Onnellista Uutta Vuotta. Jos sellaista tulee. Jumaskekale.