Pitkästä aikaa pääsee tännekkin mättämään tekstiä! Kesä on jo täällä kovaa vauhtia, luonto parhaimmillaan ja kostuminen nenän tiennoilla alkaa vähenemään. Terasilla on tullut istuttua jo enemmän kuin tarpeeksi. No ei ehkä vielä tarpeeksi. Katotaan sit syssymällä. Töitäkin on tullut tehtyä ihan helvetisti. Hyvät työkaverit ja silleen. Työ itsessään ei ole kovin kummoista.

Oli mulla ihan asiaakin. Eli jostain taas pitää päästä valittamaan. Nimittäin katsoin eilen telkkaria ja menin Maikkarin puolelle. Eikös siellä ole joku tönkkö ja teennäinen Pientä Pintaremonttia. Salkkareiden "Kentsu" se siellä irvistelee ja esittää niin mukavaa jätkää. Ja PASKAT! Ihan perseestä koko ohjelma. Talon arvioijat ovat teennäisiä vanhoja tanttoja. Kentsu se siellä kyselee koko ajan, että mitäs pidät ? Voi helvetti. Jätkän jutut on niin huonoja! Huh!

Joo ja sit tämä Jonne Aaronin tusinapoppi Ihanaa elämää. Voi helvetti oma elämäni ei ollut tämän jälkeen kovinkaan ihanaa. Ois tehny mieli ajaa autolla puuta päin. Biisi (ehkä) ja vain ehkä vois sopia johonkin paskaan jäätelö mainokseen. Mut firma joka sen biisin ottais mainokseen on varmasti halunnut vetää ittensä konkurssiin. Hyi saatana.

Kävin viime viikolla kaljalla eräässä paikallisessa ravintolassa. En ole eläessäni nähny niin löysää ja hidasta kyyppäriä. Kahden kaljan valuttaminen ja niistä veloittamiseen meni varmaan 10 minuuttia. No ehkä ei niin pitkään, mutta saatanan pitkään kummiskin. Kyllä oli niin löysä paska koko tyyppi!

Ei mulla muuta tällä kertaa. Hyvää alkavaa kesää ja juhannusta. Älkää hukkuko!