No ei ole. Laittaa tarpeeksi vaatetta päälle. Onhan siellä kaunista ulkona kun aurinko alkaa paistamaan. No ei ole! Kyllä olin tyytyväinen kun oli siinä nollan tuntumassa lämpötila. Ei tarvinnu olla autoa laittamassa koko ajan lämmitykseen. Ei tarvinnu mättää motti tolkulla puita uuniin. Ei tarvinnu lisätä pattereihin volyymiä lisää. En tykkää. Kaikki on vaikeampaa kuin ennen. Baariin lähdin viime viikonloppuna. Ei ole ihmisellä mitään hajua kun hirveellä kiireellä lähtee kotoa kaupunkiin. Ei tullut pipoa mukaan ei tullut hanskoja. Jotenkin ihmismieli eli vielä tuota loppuvuotta jolloin oli niin lämmin ettei tarvinnut pipoa. Nyt kun on tähän tottunut ja kohta tulee kevät, niin sitten juostaan 10+ asteen helteillä vieläkin villapusakat ja töpöt jalassa kaupungilla ja valitetaan et johan on kuuma.

Toisiin asioihin. En ymmärrä tätä tipatonta ollenkaan. Nostaisin mielikuvitus hattuani jos joku kehtaisi sen tipattoman pitää heinäkuussa. Ei kukaan kehtaa. Nyt taas on kuntosalit täynny kaikenlaisia mongertavia perkeleitä. Kyllä riittää koko vuoden edestä liikunta kun vähän käydään tammikuussa persettä penkistä nostamassa. Jos ei halua tehdä muutosta pysyvästi, elä tule sinne salille ollenkaan. Itsehän käyn tooosi ahkerasti salilla. No en nyt oikeasti ihan hulluna. About sellaiset 2-4 kertaa viikossa. Joskus saattaa olla väli viikko. Mut käympähän kummiskin enemmän kuin ne tammikuun kävijät. Ei tässä tällä erää muuta!

Hajotkaa pakkasiin. Mut älkää autoja hajottako. Muutama talvi sitten itse omani hajoitin ja vieläkin harmittaa. No ei oikeestaan se oli Peugeot. Huonoin auto mitä on ikinä keksitty!